Pihasuunnittelua Naantalissa, Raisiossa ja Turussa

Suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnistä.

Teemme pihasuunnittelua aina asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan. Aloitamme suunnittelutyön tekemällä kohteeseen konsultaatio- ja neuvontakäynnin , jonka perusteella voimme antaa tarkan tarjouksen varsinaisesta pihasuunnitelmasta ja mahdollisesta lopullisesta suunnitelman mukaisesta piharakentamisen kokonaistoteutuksesta. Konsultaatiokäynnin hinta on 100 € .

Konsultaatiokäynnillä voimme auttaa asiakasta vaikkapa perennapenkin rakentamis- ja kasvivalintakysymyksissä. Konsultaatiokäynti on noin parituntinen kierros tontilla yhdessä asiakkaan kanssa keskustellen hänen toiveistaan ja pihan yksilöllisistä mahdollisuuksista. Käynti voi sisältää tarvittaessa luonnoksen ruutupaperille piirrettynä. Konsultaatiokäynnin hinta on 100 €.

Teemme karuunkin ympäristöön oikeilla kasvivalinnoilla ja ammattimaisesti toteutetuilla istutuksilla viihtyisän viherkeitaan, josta riittää iloa jokaisena vuodenaikana vuosikymmeniksi eteenpäin. Voit ulkoistaa koko piharakennustyön joko meille tai olla halutessasi rakentamisessa mukana.

Pihasuunnittelun lisäksi teemme myös kodin ja toimistojen vihersisustussuunnitelmat.

Pihasuunnitelman hintaan sisältyy:

  • täydellinen kasvilista tieteellisine nimineen
  • kasvien hoito-ohjeet, sekä pihan rakentamisohjeet
  • materiaaliluettelo (valaisimet, pihan pintamateriaalit jne.).

Ajanmukaiset suunnitteluohjelmistot

Suosimme suunnitteluohjelmistona Autocad LT 2015 -suunnitteluohjelmaa. Ohjelman avulla voimme toimittaa asiakkalle suunnitelman sekä sähköisessä muodossa että tasokkaana ja helppolukuisena väritulosteena. 

Referenssit:

Kultaranta Resortin hotellialueen vihersuunnittelu, Maskun MS-keskuksen pääsisäänkäynnin ja terapiapuutarhan vihersuunnitelmat sekä lukuisat yksityispihat Turun lähialueilla. Multasormen sopimussuunniittelija kausilla 2013, 2014. ja 2015.


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.